professionals mrsme

Press Room

Voor de pers zijn afbeeldingen van hoge kwaliteit te downloaden in de pressroom voor publicatie op basis van naamsvermelding. Om toegang te krijgen, dien je in te loggen. Als je nog geen account hebt en inlogcodes wilt ontvangen, kun je een verzoek sturen naar info@mrsme.com.

Press login

Professional account

Met een account voor professionals kunnen klanten van Mrs.Me bestellingen plaatsen, afbeeldingen en prijslijsten downloaden. Wilt u dealer worden van Mrs.Me neem dan contact op met onze agent voor Nederland, voor overige landen stuur een mail naar info@mrsme.com

Professional login

Projecten

In samenwerking met architecten, ontwerpers en stylisten ontwikkelt Mrs.Me op maat gemaakt linnengoed- en textielcollecties voor hotels, jachten en openbare ruimtes.

Hotels

Yachts

Table & bath linnen

Hotel couture

Mrs.Me is gespecialiseerd in op maat gemaakt linnengoed voor exclusieve hotels, stijlvolle chambre d’hotes, boutique hotels en bijzondere bed and breakfasts. Ons assortiment omvat complete series interieurtextiel op maat, waaronder exclusief bedlinnen, badtextiel, tafellinnen en keukentextiel, allemaal volledig afgestemd op de wensen van onze klanten.

Wij kunnen elk denkbaar textielproduct ontwikkelen voor hotelkamers, lounges en restaurants, variërend van dekbedovertrekken, bedspreien, handdoeken tot badjassen en hoeslakens. Elk product kan worden aangepast aan de individuele signatuur van de klant, met gebruik van unieke stoffen, kleuren, borduurwerk en verfijnde couture details.

Onze opdrachtgevers zijn hotelketens, architecten en interieurontwerpers. In nauwe samenwerking met deze specialisten zorgt art director Lianne Ernst ervoor dat alle producten en stoffen perfect harmoniëren met het interieur en de stijl van het hotel.

Yacht couture

Mrs.Me ontwikkelt op maat gemaakt linnengoed voor zeiljachten en motorboten. Wij ontwerpen complete series interieurtextiel op maat, van exclusief bedlinnen en badtextiel tot tafellinnen en keukentextiel, volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. Ontwerpen variëren van luxe linnengoed voor grote motorjachten tot bijvoorbeeld speciale lichtgewicht donzen dekbedden voor zeiljachten.

Wij bieden een breed scala aan op maat gemaakte textielproducten voor slaapkamers, woonkamers, lounges en keukens. Van dekbedovertrekken, lakens, handdoeken tot badjassen en slaapzakken, wij kunnen elk gewenst textielproduct ontwikkelen. Elk product kan worden afgestemd op de individuele signatuur van de klant.

Mrs.Me werkt in opdracht van jachtbouwers, architecten en interieurontwerpers. In nauwe samenwerking met deze specialisten zorgt art director Lianne Ernst ervoor dat alle producten en stoffen harmoniëren met het interieur en de smaak en stijl van de opdrachtgever reflecteren.

Jean MG 0622

Heb je een project?

Onze ontwerpprincipes, creativiteit en ervaring hebben ons geholpen langdurige relaties op te bouwen met architecten, stylisten en andere professionals. Ben je bezig met een project en heb je hulp nodig bij de ontwikkeling ervan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor advies en een vrijblijvende offerte.

Contact us