Ontmoet Mrs.Me

 

Mrs.Me is een toonaangevend home couture label met een moderne, internationale signatuur. Wij creëren textiel collecties voor de woon- en slaapkamer en produceren op maat gemaakt beddengoed en hoogwaardige textielproducten voor hotels, jachten en privéwoningen. Mrs.Me werd in 2003 opgericht door creatief directeur en ontwerper Lianne Ernst en is gevestigd in Amsterdam.

Onze collecties | Onze materialen | Ontmoet Lianne Ernst | Het ontwerpproces

about mrsme

 

 

Collecties

De kracht van Mrs.Me collectie is de synergie tussen de producten. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke spreien, sierkussens en plaids passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor slaap- en/of woonkamer. Geïnspireerd door de dynamiek van het modeseizoen wordt de collectie tweemaal per jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen. Mrs.Me home couture wordt verkocht in exclusieve woonwinkels en speciaalzaken in interieurdesign, slaapkamers en bedtextiel. Ook online zijn de producten te verkrijgen.

Ontdek onze laatste collectie

Onze materialen

De liefde voor mode en het vakmanschap van couture is zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten.

De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in zowel katoen perkal als katoensatijn en in 200, 300, 400 en 600 thread count. Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me innovatieve materialen met geraffineerde texturen en comfortabele eigenschappen.

Meer over onze materialen


Ontmoet Lianne Ernst

Lianne is geboren en getogen in Enschede, een stad bekend om zijn textiel geschiedenis. Ze kwam al op jonge leeftijd in aanraking met deze industrie, als lid van een familie met haar wortels in deze eens zo bloeiende Nederlandse industrie. Haar liefde voor mode en textiel deden haar besluiten de mode-opleiding te volgen aan de Academie voor Beeldende Kunst en Industrie in Enschede.

Na haar afstuderen volgde ze de masteropleiding Fashion Strategy & Design aan de Kunstacademie in Arnhem. Ze startte haar carrière als ontwerpster voor dames modemerken. Ze vervolgde haar loopbaan bij een Nederlands label annex winkelketen waar ze verantwoordelijk was voor het ontwerp van alle productlijnen; van kleding tot beddengoed tot meubels. Na een korte carrière als interieur stylist en co-presentatrice op televisie, begon ze het label Mrs.Me in 2003.

Lianne portret about mrs.me 800x1200

Het ontwerpproces

Lianne Ernst "De eerste stap in het ontwerpproces is het vinden van materialen die mij intrigeren. Ik verzamel veel materialen; het combineren van verschillende structuren veroorzaakt spannende effecten. Het samenstellen van het kleurenpalet is de volgende stap. Het uitgangspunt is altijd de tijdloze basiskleur wit. Daar voeg ik kleuren aan toe: neutrale tijdloze tinten ter ondersteuning van de basis en opvallende kleuren als accent.

Het ontwerpen van de diverse producten is het laatste onderdeel van het ontwikkelen van een collectie. Ontwerpen doe ik niet op papier, ik werk vanuit het materiaal en naaitechnieken uit de mode. Ik schets 3-dimensonaal in stof in plaats van 2-dimensionaal op papier. Het uitgangspunt is een collectie te ontwerpen die naadloos kan aansluiten bij de persoonlijke stijl van de eigenaar door hen in staat te stellen een eigen mix te kiezen. Een kamer moet voelen als een perfect maatpak. Authenticiteit is essentieel; een kamer moet inspireren en de zintuigen prikkelen.”

Waar staan wij voor

Mrs.Me producten worden ontworpen en ontwikkeld volgens hoge normen op het gebied van materialen en design. We halen de beste stoffen uit geselecteerde Europese regio's die bekend staan om hun expertise. Al onze ontwerpen zijn geïnspireerd op de nieuwste modetrends en worden afgewerkt met couture-details. En tot slot, bij onze productie hechten we veel belang aan sociale en milieuvriendelijke duurzaamheid.