• MrsMe showroom Oostenlijk Havengebied  Amsterdam
  • MrsMe studio  Oostenlijk Havengebied Amsterdam
  • MrsMe magazijn Oostenlijk Havengebied Amsterdam

Nice to meet

Een korte introductie.

het merk

Mrs.Me is een toonaangevend home couture label met een moderne internationale signatuur.
Mrs.Me brengt home couture collecties voor de woonkamer en slaapkamer en produceert daarnaast ook op maat gemaakt linnengoed en hoogwaardige textielproducten voor hotels, jachten en woonhuizen.
Het label is in 2003 opgericht door creative director en ontwerper Lianne Ernst. Het bedrijf is gevestigd in het Oostenlijk Havengebied van Amsterdam.

company values

Mrs.Me ontwerpt en ontwikkelt producten in overeenstemming met de volgende waarden:
• het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
• productie van materialen en producten in diverse regio's in Europa die van oudsher een specifiek ambacht beheersen
• vernieuwende vormgeving en bijzondere couture afwerking
• milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  • MrsMe home couture collectie
  • MrsMe yacht couture

collecties

De kracht van Mrs.Me collectie is de synergie tussen de producten. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke spreien, sierkussens en plaids passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor slaap- en/of woonkamer.
De liefde voor mode en het vakmanschap van couture is zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten.
De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in zowel katoen perkal als katoensatijn en in 200, 300, 500 en 600 thread count. Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me innovatieve materialen met geraffineerde texturen en comfortabele eigenschappen.
Geïnspireerd door de dynamiek van het modeseizoen wordt de collectie tweemaal per jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen.
Mrs.Me home couture wordt wereldwijd verkocht in exclusieve woonwinkels en speciaalzaken in interieurdesign, slaapkamers en bedtextiel. Ook online zijn de producten te verkrijgen.

custom made

In samenwerking met interieurarchitecten ontwikkelt Mrs.Me op maat gemaakte textielproducten voor onder meer hotels, zeil- en motorjachten, openbare ruimtes en woonhuizen.
Mrs.Me staat bekend om haar exclusieve ontwerpen voor de slaapkamer, badkamer, lounges en eetkamers, die tot in detail worden afgestemd op de wensen en persoonlijke stijl van de opdrachtgever.
Zowel kleine als complete collecties worden exclusief in opdracht geproduceerd.