Collectiesarchief

In 2005 lanceerde Mrs.Me haar eerste collectie Bedtime Stories. In 2006 volgde de Falcon & de Swan collectie, geïnspireerd op het witte doek en de zwarte nacht. De Into The Night collectie, lancering 2007, toonde het contrast van dag en nacht, zonlicht en duisternis, Oost en West, de natuur en het leven in de stad.
In 2009 presenteerde Mrs.Me Metropolitan, een collectie geïnspireerd op twaalf bruisende wereldsteden.
Hieronder tonen we enkele hoogtepunten uit het recente verleden.

  • Metropolitan slaapkamer Casablanca
  • Into The Night slaapkamer Clouds
  • Into The Night woonkamer Sunburst
  • Falcon & the Swan slaapkamer Tuxedo
  • Bedtime Stories Gouden slaapkamer
  • Bedtime Stories Paarse slaapkamer
Metropolitan slaapkamer Berlin
Metropolitan slaapkamer Copenhagen

Metropolitanlancering 2009

Metropolitan ademt de sfeer van een luxe hotelkamer waar je ontspant na een drukke dag in de stad of een spectaculaire avond uit. Zelfs achter gesloten gordijnen blijft de stad voelbaar: met een rijke keuze aan zowel verfijnde als ruige stoffen reist Mrs.Me van uptown naar downtown. Bekijk de hele collectie op de METROPOLITAN pagina.

Into The Night Bedroom Moon
Into The Night Bedroom Koi Carp

Into The Nightlancering 2007

In het schemergebied tussen waken en slapen verleidt Mrs. Me je met haar nieuwe collectie home couture voor de woon- en slaapkamer. Onder de titel Into The Night speelt ze met het contrast tussen licht en donker, Oost en West, stad en natuur, en leidt ze je door het duister van de nacht tot aan het vroege ochtendgloren. Bekijk de hele collectie op de INTO THE NIGHT pagina.

Falcon & the Swan slaapkamer Tuxedo
Falcon & the Swan slaapkamer cocktail

Falcon & the Swanlancering 2006

Een collectie home couture voor de woon-, eet- en slaapkamer. Mrs.Me heeft zich laten inspireren door het witte doek en de zwarte nacht. De collectie ademt de sfeer die we kennen uit Hitchcock films en spannende detectives uit diezelfde periode. In de slaapkamer vinden we bedlinnen in de nachtelijke uitgaanssfeer van weleer. Bekijk de hele collectie op de FALCON AND THE SWAN pagina.

Bedtime Stories Paarse Slaapkamer
Bedtime Stories Golden Slaapkamer

BEDTIME STORIESlancering 2005

De eerste Mrs.Me collectie Bedtime Stories wordt gekenmerkt door kleur. Opulent paars, verleidelijk groen, verfijnd zilver en subtiele gouden tinten worden gebruikt voor elegante producten voor de woon-, eet- en slaapkamer. Bekijk de hele collectie op de BEDTIME STORIES pagina.