WonderlustEen avontuurlijke reis

Ontdek een fascinerend landschap in de slaapkamer met bedlinnen in de fijnste kwaliteit. Ervaar de ingetogen stijl en aandacht voor design.
Sfeervolle combinaties van natuurlijke materialen katoen, lyocell, wol en linnen. Een panorama van tinten. Sensaties van textuur. Ruimtes vol verwondering, de blik avontuurlijk naar binnen gericht.
De mooiste bestemming is thuis.

 • Room service not included

  Maar wie zich eenmaal onder een dekbedovertrek van het fijnste Egyptische katoen heeft gevlijd, maakt zich daar niet druk om. Die draait zich nog eens om voor het ultieme vijfsterren hotel gevoel.
  Mrs.Me staat bekend om haar high-end interieurtextiel producten; eigentijdse ontwerpen uitgevoerd in de beste materialen, afkomstig en geproduceerd in regio's van Europa die bekend staan om hun expertise. De liefde voor mode en het vakmanschap van couture worden tentoongespreid in elk ontwerp. Een bed opgemaakt met Mrs.Me beddengoed herken je aan een fris wit dekbedovertrek, prachtig afgewerkte kussenslopen, veel sierkussens, een glanzende bed-end sprei en een aaibare plaid. Maar wie het bij kijken alleen laat, mist wat. Want het beddengoed van Mrs.Me moet je toch vooral voelen.
  Laat je inspireren door de schitterende slaapkamers, badkamers, woonkamers, hotelkamers en eetkamers op deze website. Al deze ruimtes zijn aangekleed met textiel van Mrs.Me.

 • Over Mrs.Meeen korte introductie

  Sinds de oprichting in 2003 is Mrs.Me uitgegroeid tot een toonaangevend home couture label met een moderne internationale signatuur.
  Mrs.Me brengt home couture collecties voor de woonkamer en slaapkamer en produceert daarnaast ook op maat gemaakt linnengoed en hoogwaardige textielproducten voor hotels, jachten en woonhuizen.
  Het label is in 2003 opgericht door ontwerper en creatief directeur Lianne Ernst en is gevestigd in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam.

 • Collectieshome couture

  De kracht van Mrs.Me collectie is de synergie tussen de producten. Alle items zijn op elkaar afgestemd; de unieke spreien, sierkussens en plaids passen perfect bij de verfijnde dekbedovertrekken. Samen vormen ze een complete setting voor slaap- en/of woonkamer.
  De liefde voor mode en het vakmanschap van couture is zichtbaar in de vormgeving, de afwerking en de bijzondere materiaalkeuze van de producten. De dekbedsets zijn verkrijgbaar in zowel in katoen percale als katoen satijn en in 200, 300, 500 en 600 thread count. Voor spreien, kussens en plaids selecteert Mrs.Me innovatieve materialen met geraffineerde texturen en comfortabele eigenschappen. Geïnspireerd door de dynamiek van het modeseizoen wordt de collectie tweemaal per jaar aangevuld met nieuwe ontwerpen.
  Mrs.Me home couture wordt wereldwijd verkocht in exclusieve woonwinkels en speciaalzaken in interieurdesign, slaapkamers en bedtextiel. Ook online zijn de producten te verkrijgen.

 • Custom Madeop maat gemaakt

  In samenwerking met interieurarchitecten ontwikkelt Mrs.Me op maat gemaakte textielproducten voor onder meer hotels, zeil- en motorjachten, openbare ruimtes en woonhuizen.
  Mrs.Me staat bekend om haar exclusieve ontwerpen voor de slaapkamer, badkamer, lounges en eetkamers, die tot in detail worden afgestemd op de wensen en persoonlijke stijl van de opdrachtgever. Zowel kleine als complete collecties worden exclusief in opdracht geproduceerd.

 • Company Valuesonze visie

  Mrs.Me ontwerpt en ontwikkelt producten in overeenstemming met de volgende waarden:
  • het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen
  • productie van materialen en producten in diverse regio's in Europa die van oudsher een specifiek ambacht beheersen
  • vernieuwende vormgeving en bijzondere couture afwerking
  • milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen